Herre min skapare vad jag blev trött nu! ...

Herre min skapare vad jag blev trött nu! Dagens aktiviteter har varit power walk 5km, 5km löpning, kaffe hos mormor, 2,5 mil på cykel till affären, hälsa på morbror o moster, o nu sitter jag o pustar ut i solen. Funderar på att ge mig på fasadmålning men känns som imorgon vore bättre...


Steg 1 att anlägga en uteplats. Gräv bor...

img_0240 (MMS)

Steg 1 att anlägga en uteplats. Gräv bort gräsmattan - check!


Äkta semester

Okey, nu har jag verkligen kommit in i semesterlunken här. Jag orkade in gå upp imorse, så jag låg kvar i sängen i tjugo minuter, släpade mig bokstavligen ut, spenderade några timmar med att försöka hitta en behaglig position på mage samtidigt som jag läser o försöker sola ryggen, det är inte det lättaste! Sen gav jag mig på projektet anlägga uteplats, som nu är åtgärdat och klart, eller nu ska bara stenmjöl och sten komma o det lär ju ta några veckor. Så jag hamnade i solen igen. Och här är jag nu. Idag har jag inte gjort ett skit med andra ord - and I like it.
Och om en och en halv vecka så drar jag till Frankrike. Hur underbart är inte det på en skala så säg!?

Mmmm kvargdags.... :)

img_0241 (MMS)

Mmmm kvargdags.... :)


a job anyone?

Nån som har ett jobb åt mig? Seriöst alltså... jag behöver ett. Nu.

Now this is some serious dieting ;)  2 ...

img_0239 (MMS)

Now this is some serious dieting ;)  2 kg kvarg, 1 kg keso, 600 gram ostkaka o 1 kg kyckling :) nu klarar jag mig en vecka ^^


Ich bin eine hausfrau...

haha, ja min tyska är ju under all kritik, men jag är en sån himla husfru idag :P Jag har städat, och nu har jag varit i butiken och handlat o så har jag precis satt en deg till ett bröd. Jag borde få många husfrupoäng på det här alltså..!
Nu sitter jag iallafall i solen på trappan och kollar kanalerna, det enda som saknas nu är ett glas rött. Och Nice är bara *räknar på fingrarna* 2 veckor o 2 dagar bort... it's getting closer!!

Dry martini...

Jag är seriöst sugen på Dry Martini nu..! Jag känner att jag har gjort mitt med att dieta nu...8 veckor god damn it!
Tycker nog min kropp är bra som den är, nu kan jag bara börja bygga o bli större. That's worth working for!

Alltså vad är det med vädret!?

Det är ju något jävligt skumt med vädret, man vaknar upp till vindstilla och klarblå himmel, sitter o ute o steker med en god bok o morgonkaffet. Sen går man in för att borsta tänderna, och när man tittar ut igen så ösregnar det?
In och häcka framför datorn, bestämmer mig för att gå ut o klippa gräset när regnet slutat (som var väldigt kortvarigt) - just när jag dragit på mig skorna så öppnar sig himlen igen. Och det ösregnar.


Nej, jag borde vara jätteglad idag för en del saker går verkligen åt mitt håll nu, igår var en helt otrolig dag! Men idag är jag på dåligt humör igen och jag orkar inte...

NÄ, nu åker jag till gymmet och kör ett pass på crosstrainern för att inte belasta min fot så mkt och sen ska jag lösa in min trisslott jag vann på igår. Wish me luck... jag hoppas på månadsklöver så slipper jag iallafall ett problem...

Och det här jävla fotbolls-vm kan väl ta o ta slut någongång? Är det inte över snart? Så OTROLIGT ointressant så det finns inte..! Det bara är på teve hela tiden...

Mmm mmm! Äkta öländska jordgubbar, i bak...

img_0223 (MMS)

Mmm mmm! Äkta öländska jordgubbar, i bakgrunden Arla Lättkesella + funlight + jordgubbar, kunde inte bli mkt bättre alltså... Perfekt avslut på dagen :)


Utan att invänta respons..

...på det förra inlägget så gick jag o startade en ny blogg, så för att följa mig och mina galna byggnadsvårdsdrömmar och renoveringsprojekt (önskar det var fler!!) så klicka dig in på takecareofyourhouse.blogg.se
Jag har redan börjat blogga där ;)

Jag spånar...

...på en ny blogg. Igen. Vad blir det, nummer fem i ordningen? Men den här gången kom jag på att jag skulle blogga om något som jag verkligen kan! För det är ju det folk gör, dom bloggar om träning (det skulle jag kunna blogga om för det kan jag, men jag orkar inte...), dom bloggar om mode (det är jag inte sådär jätteintresserad av, inte tillräckligt iallafall, och jag vill inte bara kopiera vad andra gör heller), dom bloggar om resor (well, helt ärligt, jag reser inte så mkt, så varför ska jag blogga om det?), dom bloggar om politik (och det intresserar mig verkligen inte och jag känner mig långt ifrån insatt nog för att kunna skriva en blogg om det), sen finns det dom som bloggar om sina liv - vilket jag också gör här, men då är den vanliga frågan, hur privat ska man bli och hur mycket ska man lämna ut? En del av mina bekanta som bloggar lämnar ut precis lagom mycket av sitt liv för att det ska skapa en härlig varm karaktär i bloggen samtidigt som det är härligt anonymt. Men det är få förunnat att vara så duktiga... och det är jag inte heller, jag har en tendens att bli väldigt privat (de inläggen censurerar jag bort) eller för ärlig och vill skälla på allt o alla i min omgivning (de inläggen skriver jag i huvudet men sätter aldrig på pränt) så, iallafall. Punkt. Det jag kom på att jag ska blogga om, som jag verkligen brinner för, och som andra redan bloggar om förstås så jag kommer ju knappast vara först, men kanske kan jag ge någon nån idé eller inspiration någongång, är: byggnadsvård! För det brinner jag ju för! :D men nu till den stora frågan, ska jag skapa en kategori för det i den här bloggen, eller ska jag skapa en helt ny blogg? jobbigt att ha två? Vad säger min enda läsare? Ge mig lite feedback...

Det är bröllop!!

Åh herregud, jag har sett den här bröllopskonserten som anordnades i Konserthuset i Stockholm. Och när det var över och barnen kom in på scenen och sjöng direkt till Kronprinsessan och Daniel Westling så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre - jag satt lika tårögd här och snyftade som man såg Konungen och Drottningen sitta i Konserthuset och när Victoria o Daniel gick upp på scenen och tog sin plats där - då kändes det verkligen att HÄR är våra nya regenter.

Och jag skiter fullständigt och blanka fan i alla er icke-royalister som tycker att vi ska lägga ner kungahuset för jag tycker verkligen inte det. Jag fullständigt älskar det här!


Färg...

mmmm färg... Det luktar färg i hela huset nu, jag håller på o målar... och så läser jag på förpackningen "sörj för god ventilation, hälsovådlig vid inandning" bla bla... är det kanske därför jag känner mig lite snurrig i huvudet nu? Men nu har jag iallafall öppnat ett fönster så nu kan det få vädrat ut lite färgångor :)

Lagom sommarläsning! Skrämmande o otroligt...

img_6807 (MMS)

Lagom sommarläsning! Skrämmande o otroligt fascinerande... Men hur lyckades han?! Boken tar ju upp det men jag förstår ändå inte...


På tal om det där med cravings...

...så insåg jag en sak tidigare. Ja, jag tänker på det inlägg jag skrev om cravings och hets inför dieter etc. Jag funderade ju lite över meningen med det hela, och varför jag höll på som jag gör (eller ja, iallafall så var min grundtanke att inlägget skulle behandla det men ibland blir det ju inte riktigt som jag tänkt mig). Well, jag kom iallafall fram till idag, under min morgonpromenad, att anledningen till att jag dietar och tränar så hårt - det är ju just för att jag ska kunna unna mig de där sakerna som man kanske inte borde göra i vanliga fall. Jag vet att om jag äter bra, och balanserat, och rör på mig mycket och har en bra fettprocent i kroppen (som gör mig då ligger på 6%) så kan jag utan dåligt samvete ta en bulle till kaffet (någon gång ibland) eller äta chips om jag känner för det. Utan att må dåligt..! Vilken insyn... egentligen rätt logiskt, det är ju det jag brukar säga till mina kunder som har problem med sin motivation: gör det för att kunna leva. Och det är precis det jag ska göra - jag ska träna o dieta för att kunna leva ett gott liv.

Det där med att vara själv...

Jag tänkte jag skulle reflektera över det här med att vara själv nu, jag vet att jag sa att det var ett helt eget inlägg så det får bli det.


Jo, jag har nu i min frånvaro från storstaden infunnit mig i lugnet, jag sitter t.ex. i skrivande stund utomhus och lyssnar på någon fågel (jag och namn alltså..) och tittar på solen som går ner samtidigt som det knastrar fint från den mexikanska ugnen som ger mig lite strålvärme, och jag bara njuter. Jag menar, kan man göra något annat när man är på en av de lugnaste platserna på jorden där jag mår som bäst? Nä, det finns inget annat än njutning.


Och jag har kommit fram till varför jag, nu tillskillnad från för något år sen, gillar att vara själv. Jag är konstant omgiven av människor, hemma, på jobbet - mitt arbete har krävt av mig att jag ska vara social kanske 14 timmar om dagen, konstant pratandes. Ibland sju dagar i veckan, jag har ju inte fått någon tid för mig. Som vanligt så lyckas jag missa det... och nu, nu får jag det. Massor av tid för mig. Jag tror det här är ytterst nyttigt för mig, att bara få vara själv. Jag ser fram emot hösten på ett sätt, men samtidigt så kan jag inget annat än att bara önska att den här tiden jag har nu, det lugn jag befinner mig i och den sinnestämningen jag har - aldrig försvinner eller tar slut.

Gayflirt - men suck...

Året är 2010, den gråa nej förlåt, den rosa massan folk, dvs gaypubliken står för en stor del av den moderna världens lyxkonsumtion och är "trendsättande" inom ett flertal områden. Sägs det… jag vet inte om det stämmer? Jag tycker det här är lite komiskt, för de två huvudrubrikerna på sidan qx.se är idag: Gagas gayflirt en succé och Ljungberg stolt över gayryktet.


Först, Gagas gayflirt - jag har ju då inte sett videon så jag kan inte kommentera den rakt av, jag tycker det är en bra låt iof, Alejandro. Hon gör bra musik dessutom, hon är duktig, så inget illa om det. Men det är ju grejen, gayflirt, man ska flirta med gaypubliken. Och hur gör man det? Jo, man visar nakna/halvnakna män som åmar sig porigt till musiken - given succé, alltid! Slår aldrig fel det där…


Ljungberg stolt över gayryktet. Den eviga frågan, är han gay eller inte? Inte bara Ljungberg förstås, jag bryr mig inte om vilket egentligen, han får vara gay eller inte, precis som Peter Jöback som alla visste var gay ändå, det är ju bara kolla på karln. Och vänta, där föll jag dit själv för generaliseringen! Vi nämner några fler namn, Darin - gay, Danny Saucedo - gay, Ola Svensson - gay, Eric Saade - gay, Justin Timberlake - gay, Zac Efron - gay, han den blonda killen i Westlife, Nicky? - gay, Nick Carter - gay, Christian Ronaldo - gay. Vänta nu, ser vi ett genomgående tema här? Det är snygga, unga, oftast vältränade killar som håller på med nån sport eller som sjunger, dom är per automatik gay? Bara för att nån tragisk liten bög tycker han är snygg och vill ha honom, då är han gay. Alltså sorry - men dom du vill ska vara gay är oftast inte det. Jag tror inte att någon av de som jag nämnt ovan är gay, varför skulle dom vara det? Och varför skulle Fredrik Ljungberg vara stolt över ett gayrykte? Det kanske kan gynna karriären iof, precis som det är ekonomiskt fördelaktigt för skivbolag att inte tala om ifall den nya stjärnan har en flickvän (eller kanske pojkvän? men vem bryr sig egentligen!?), för det säljer mer skivor. Småflickor trånar efter tonårsidoler från program som Idol, gaypubliken gör detsamma. Det är dessutom bra för marknadsföringen att föra en rätt sexuellt ambivalent taktik - det säljer. Sex säljer, och en tveksam sexualitet, det säljer ju hos båda könen och alla läggningar!

Jag säger ju inte med det här att jag aldrig tänkt tanken på att det vore trevligt om Danny t.ex. var gay, han är ju snygg o så, men mest så känns det rätt patetiskt att gå o fundera över det. Det känns som de flesta lever sig in i nån drömvärld där man flyr från verkligheten genom att önska att någon idol var gay, men det är så ouppnåeligt att man aldrig kommer kunna få personen, så det är lättare att bitcha över det dagarna i ända istället för att ta tag i det verkliga problemet - sin egen självuppfattning och vad man själv är ute efter. Lätt att klaga, men svårt att fejsa sigsjälv och ta tag i problemen va?

Seriösa cravings - say what??

Nu tänkte jag att jag skulle ta upp något som konsumerar mycket av min tankeverksamhet varje dag - mat, cravings och diet.

Jag har under de senaste två månaderna nu "gått på diet" som vi så snyggt brukar kalla det, egentligen så handlar det bara om att ha ett kontrollerat intag av kcal/dag, där andelen kolhydrater, proteiner och fett är beräknad och anpassad. Sen så håller sig kalorierna på en bestämd nivå. Det blir enformig kost, det blir det, men det är fortfarande ingen svältdiet (inte i sin rätta bemärkelse där folk kanske ser svältdiet som att jag bara skulle få äta vatten och bröd, eller byggar-diet där dom bara käkar kyckling och ris femton gånger om dagen) utan det är bra mat i bra mängd lixom.

Målet med det här har varit att se lite hur mycket jag kan pusha mig själv, dels mentalt - hur mycket självdisciplin har jag, och hur målinriktad kan jag vara när det kommer till att utesluta vissa saker ur min kost för att nå ett specifikt mål. Målet har varit att komma under 10% kroppsfett.


Hur har det gått? Jo, det har gått bra! Fantastiskt bra! Helt utöver förväntan, jag har varit så fokuserad och verkligen stått emot frestelser - utan att medvetet ha undvikit sociala tillställningar etc, jag har varit hos vänner som har bjudit på alkohol men jag har sagt nej, jag har varit på fest där det fanns chips o sprit, jag sa fortfarande nej även fast folk trugade och verkligen försökte få mig att äta. Dom ser det nog som en sport att försöka få mig att "släppa" på dieten lite, bara för stunden. Och absolut! Jag skulle kunna göra det, inga problem, men jag ville inte. För jag ville se hur det gick.

Okey, jag har haft ett uppehåll på dieten förra fredagen när jag hade vänner över på middag, då släppte alla hämningar, dock ingen sprit, men det var mat i överflöd och choklad… oh denna choklad. Det var gott. Det kändes bra för själen.

Men det jag ville komma till var Cravings, ja, Cravings med stort C - på svenska är det väl begär? men jag väljer att kalla det cravings för det låter så mkt bättre. Svengelska är så bra… eller inte, men det är ett annat inlägg ;)

Mina cravings varierar lite, jag har alltid varit en brödmänniska, och pratar man med folk inom träningsbranschen som också dietar rätt hårt och frekvent så kan flera säga det att man är ju en brödmänniska som gärna vill käka bröd, goda hembakade frallor, chiabattor, mörkt bröd, ljust bröd (som jag egentligen inte är så förtjust i, jag föredrar mörkt bröd) sång som man bara kan sätta tänderna i och njuta av… det har jag haft seriösa cravings efter, men inte lika farligt som förra året när jag provade en annan diet. Det här har inte varit så farligt faktiskt… jag har inte saknat brödet så mycket… men det går upp och ner, ibland så känner jag att fan nu vill jag ha en god fralla till mitt kaffe lixom, det skulle vara nice. Men så skakar man av sig det. Utöver det så är det nog ingen mat direkt som jag har saknat eller som jag känner att jag skulle vilja äta, min diet består av kyckling, köttfärs, pasta och havregryn (och en och annan ostkaka dessutom!) så det är som vanlig mat för mig. bara bestämda mängder.


Men! Cravings finns det! Jag har seriösa cravings efter vin, efter en god öl efter en hård arbetsdag när jag jobbar hårt med huset här på landet, sitta på trappan och avnjuta en kall Mariestads Export t.ex, eller ta ett gott rödvin till min köttfärsås. Jag har seriöst inte druckit en droppe alkohol på över två månader nu, och jag kan ju inte direkt säga att jag saknar det, eller så här är det, jag både saknar det och inte saknar det, jag saknar inte alkoholen i sig utan jag saknar smakupplevelsen av ett mustigt rödvin. Och en annan sak, och det här vet jag inte riktigt vad det beror på, men jag saknar godis. Jag är egentligen verkligen ingen godismänniska, jag äter inte godis i några mängder i vanliga fall, jag tycker inte det är någon njutning, jag tröstäter inte godis som en del gör och jag känner inte att jag bara MÅSTE ha choklad eller smågodis. Men jag har cravings efter det nu. Och jag förstår inte varför. Det känns som det har blivit ett seriöst hjärnspöke för mig, att bara för att jag vet att det är så otroligt onyttigt och en av de här absoluta sakerna som "jag inte får äta" (även om man aldrig ska prata om inte får äta, för det är farligt) så finns det där, en skål med smågodis som lockar i mitt huvud och min hjärna ropar efter det…

Okey, då tänker en del säkert nu - men ät ditt jävla smågodis och var nöjd med det! Du har 8% kroppsfett, det kommer inte spela någon roll i det stora hela om du käkar godis en dag och sen fortsätter att träna och äta som du gör i vanliga fall - det kommer inte märkas. Och nej, det är sant! Det kommer inte märkas! Jag vet det, och jag kommer inte förlora någon sömn över om jag "faller dit" på lite godis en dag, det kommer jag inte. Men det är hela grejen med att vara på diet och ha ett mål med det man gör - att följa dietplanen! Vad är poängen med att ha en diet och följa den om man inte följer den hela tiden? Hur många gånger är det OK att falla dit innan det går från att vara på diet till att bli en fuskare som säger att man dieter men sen inte ser några resultat. Jag gör ju det här för att uppnå resultat. Och sen kan man ju debattera varför jag vill uppnå resultat, är det status att ha så lite kroppsfett som möjligt? Jag vet att jag kan komma ner på 5% i kroppsfett utan problem, men vill jag göra det? Varför? För att nån ska vilja "ha mig" och inleda ett förhållande med mig bara för att jag har lite fett… det är ju så ytligt så det finns inte, och sen ska jag tala om för er (som kanske inte riktigt insett det här än?) att ju mer vältränad man blir desto svårare blir det att "hitta någon". Alla verkar vilja ha vältränade killar, men det är väldigt få som faktiskt är vältränade själva. Och varför ska jag nöja med mig nån som inte bryr sig om sin kropp när jag själv gör det?

Kanske det är det som är tankevurpan här, jag bryr mig om min kropp och hur den ser ut/uppfattas, och hur jag kommer se ut i badbyxor när jag åker till Nice (det var där hela den här dieten startade faktiskt) så om jag faller dit på mina cravings så kommer jag rent mentalt att må dåligt över det - även om resultatet inte kommer påverkas markant. Det kanske är en förändring +0,2%, eller nått sånt.

Jag tror jag lämnar det här utan en slutkläm och slänger över frågan till er, vart går gränsen mellan ätstörning och bara hälsosamt medveten om vad man stoppar i sig?

In Paradise

Jag brukar tjata om att det här är mitt paradis, jag la upp bildbevis på facebook (när jag hade facebook), jag har försökt indoktrinera varenda människa jag träffat om att det här är Paradiset. En del kanske har förstått det, andra ser mig nog bara som vansinnig. Men det struntar jag i. För för mig så är det här Paradiset på jorden. Och det är ju bra att jag har funnit min religiösa tillflyktsort inte fullt så långt bort...


Idag har jag sett mitt Paradis med helt andra ögon än vad jag tidigare har gjort. Det kanske är en mognadsfråga, eller så är jag bara mer öppen för att bli påverkad, men jag har verkligen njutit av den här dagen till fullo.

Tidigare så har jag inte varit sådär jätteförtjust i dagar då det blåser 20 sekundmeter utanför dörren och man knappt kommer ut ur huset, det ska erkännas, men idag så har jag ändå njutit. Solen har varit framme, och är framme nu, även om jag misstänker att det kommer ett regn... som jag åkte ifrån när jag varit o tränat.



Ja, vad mer kan jag säga just nu - inte sådär jättemycket faktistk! Jag njuter av att vara själv; och jag har kommit på varför! men det är ett helt annat inlägg, jag njuter av bra kvalitetsträning, jag njuter av öppna vyer och jag njuter av att totalt styra min dag så som jag vill. Och framförallt, jag njuter av att få göra det jag är bäst på - renovera och måla. Byggnadsvård måste vara mitt kall... det och att öppna ett bageri... *hm*

Är o kör härliga marklyft.... Jag älskar m...

img_0162 (MMS)

Är o kör härliga marklyft.... Jag älskar marklyft, lätt en av de skönaste övningarna...


Mitt luktsinne måste ha varit avstängt e...

Mitt luktsinne måste ha varit avstängt eller tagit paus - för shit va mycket olika dofter jag möter nu när luften är ren. Ja, jag vet att jag är konstig... Och även fast det är mulet så är det en varm lätt bris som smeker huden här...


Tystnaden är öronbedövande

Jag har landat på landet nu, första nattens sömn var som vanligt helt underbar. Det som alltid slår mig när jag kommer bort ifrån storstaden är att tystnaden såhär på landet är helt öronbedövande, okey, det är fåglar omkring mig som sjunger så högt att det till o från skär i huvudet, men annars är det helt tyst.

Huset är tyst. Inget mekaniskt ljud från ventilationssystem, inga grannar som för oväsen med dammsugare, trädgårdskvarnar och allehanda andra saker som dom kan tänkas göra för att förstöra mitt lugn. Här är det helt tyst. De enda ljud som uppstår är de jag själv producerar. Och naturen.

En frihetskänsla utöver det vanliga är det här skulle man kunna säga. Faktiskt.
Vad bjuder dagen på? Det vet jag inte. Inte än. Men jag har en känsla av att målarfingrarna snart börjar klia och att det tack vare det något tråkiga vädret (mulet och 14 grader) gör att jag kommer spendera större delen av dagen inomhus, och ta tag i några av de mindre projekten som finns! Vilket inte känns helt fel alls faktiskt. Börjar smått o värmer upp där... imorgon blir det till att inviga mitt nya gym (yes, har skaffat mig ett medlemsskap på ett lokalt gym för att kunna underhålla min träning. Dieten fortsätter, nu med ännu mer fokus... 8% ska bli, hm, vad är realistiskt på fyra veckor? 6%? Ja, jag tror vi satsar på det! Så blir jag glad om det blir 7% :)) Vid 6% är jag rippad som Brad Pitt i Fight Club... oh yeah.

Men tillbaka till där jag började, vid tystnaden. Jag har den senaste tiden känt att jag haft andan uppe i halsgropen och även om jag blivit mycket lugnare nu den senaste månaden än vad jag varit under hela våren när jag stressat omkring med arbete och träning och annat tjaffs så har jag ändå inte kunnat slappna av och djupandats. Det är nog för många som inte känt skillnaden svårt att sätta sig in i hur det faktiskt känns, men att ha andan i halsgropen känns som att man hela tiden andas med övre delen av lungorna och folk som är väldigt stressade och spända andas oftast där. Så nu ska jag spendera tid med att lyssna på min egen andning och försöka få den att hamna längre ner i bröstkorgen.

Det kommer även bli en hel del yoga här nere under mina veckor - dels för att jag saknat att yoga så otroligt mycket dels för att jag när jag åker till la France ska hålla eftermiddagsyogakurser. Så "inhale and reach for the stars, exhale and bend forward with a straight back placing the palm of your hands at the floor while exhaling..."

Det blir skönt...

...att komma bort lite tror jag. Jag tror jag behöver det.
Har nedräkning nu tills jag ska åka på semester, imorgon vid den här tiden så drar jag nog... har inte riktigt bestämt mig för när jag ska åka än, men det blir imorgon mitt på dagen ungefär.

Har spenderat den här morgonen med att dels läsa tidningen, dricka kaffe, planera lite inför dagen och sen fastnade jag på att leta köksdetaljer.. inte för att jag har något kök att renovera just nu, men jag kände att det var kul att iallafall kolla vad som finns på marknaden. Det som slog mig var att när jag väl kommer göra ett kök så kommer det bli en liten nätt investering... inbyggnadsprodukter är fan inte billiga alltså! Men bra ska det bli, när det nu blir.


Oh shit... Jag åker buss, nästan lite ex...

img_0156 (MMS)

Oh shit... Jag åker buss, nästan lite exotiskt...


Fritzl-room...

hm... jag tycker alla föräldrar skulle ha en Fritzl-chamber i sitt hus där dom kan stänga in ungarna när dom skriker... jag blir helt vansinnig nu när jag försöker sitta här i solen och njuta och grannens ungar bara skriker! skriker o skriker! och även om dom inte skriker för att dom är ledsna eller nått så skriker dom ändå, barn är extremt högljudda oavsett vad dom håller på med. Varför är det så!? Har dom INGEN aning om att dom är jävligt irriterande för omvärlden?
Om folk känner att dom behöver skaffa barn, se till att dom kan underhålla barnen också? eller så kanske 24 hour day care vore något att satsa på... eller boarding school! OM jag nu skulle få för mig att skaffa barn så skulle dom skeppas iväg till boarding school så fort som det bara var möjligt! Off u go! o sen är dom välkomna tillbaka när man har någon nytta av dom...

Fick rysningar...

...jag fick rysningar när jag hörde en radioreklam nyss "...har du valt villa, partner, barn, vänner, barnvagn..." och så kände jag att yuck!! barnvagn!? barn!? partner!? Oh hell no! Jag är så glad som det är!
Har väldigt svårt att se att jag skulle fungera med en barnvagn, dagis, barnkalas... nej det liksom kryper längs ryggraden på mig när jag tänker på det!!

Garden Party... typ...

Igår var det dags att inviga sommaren och ha ett litet garden party med några specielt invalda gäster.

Det var mycket trevligt måste jag erkänna, och jag slavar mer än gärna i köket för mina vänner - det är så himla roligt! Men idag är jag faktiskt rejält trött... och jag blir vansinnig på mina grannar som vägrar hålla käften...

Men gårdagen i bilder, vi kör lite mat bara...

Förrätten fick jag ingen bild på, men det var en Sparris- och Västerbottenostpaj med pinjenötter och ett vitlöksbröd till.

Sen gick vi vidare till huvudrätten som bestod av Marinerade kycklingspett och en kall potatissallad.

Efterrätten bestod av en Chokladgâteau med jordgubbar

Och självklart så är it's all made from scratch. Här kör vi inga halvfabrikat inte... jag är äkta Nigella när jag vill ^^ Så, kära vänner - i inflyttningspresent till min nya lägenhet så önskar jag mig en Kitchen Aid-maskin, en sån där som Nigella har... dock vill jag nog ha en grön eller vit... just so you know ;)


RSS 2.0