Now i've gone mental...

Yes, nu har jag gått mental här, men nu ska jag lägga upp bilder på mat!

Jag är ju som bekant(?) på diet, och diet verkar folk förknippa med att man idisslar gräs femton gånger om dagen eller dricker pulver. Men oj så fel ni har! Jag har nog aldrig ätit såhär gott som jag gör nu, och som jag har gjort de senaste fem veckorna.

Så nu tänkte jag att jag skulle börja med en ny kategori blogginlägg som kommer få heta något så enkelt som "Mat". Jag kanske delar med mig av mina kreationer, om jag känner för det. Som vanligt så är allting beroende av motivation för mig. Och jag kanske blir en duktig matfotograf på köpet.. man kan ju alltid hoppas...

Så dagens före-tränings-mål bestod av citronbräserad kyckling, grönsaksmix och ugnsstekt potatis. Himmelskt gott! Nu ska det dock bli spännande och se hur jag kommer prestera på träningen med mat i magen, jag brukar träna på fastande mage för att få bättre fokus.



Vad var det jag sa?

Sa jag inte att utkomsten av ESC-semin igår skulle bli som den blev? Sverige gick inte vidare, och genast så kommer bortförklaringarna?
Ta o fatta grejen Sverige, vi skickade en jävligt dålig låt, framförandet var riktigt uselt och hon ser ut som, ursäkta mig, men en billig prostituerad.

Så kom inte och gnäll om att startfältet var hårt och att det var svår konkurrens för det var det faktiskt inte. Hade vi haft en bra låt med lite tryck i, tänk Eric Saades - Manboy, så hade vi varit i final nu med en äkta chans på att vinna.

Jag hörde en idiot på radion nyss; och än en gång, ursäkta mig, men lantisar måste vara rejält sega i huvudet för det här tog ju priset. Människan, från Norrland, hävdade att det var kompisröster som gjorde att Sverige inte gick vidare, för alla balkanländer röstar på varandra. Och ja, det gör dom, om dom har möjlighet, men nu har EBU sett till att inte grannländer tävlar i samma semi - vilket betyder (och det här sa även kommentatorerna igår) att grannländerna inte kan rösta på varandra. Sverige kunde inte rösta på Finland, och Finland kunde inte rösta på Sverige. Turkiet och Grekland tävlade inte i samma semi vilket betyder att dom inte kunde rösta på varandra. Så lägg ner det där tjafset...

Inse en gång för alla - Sverige är inte den musiknation vi än gång var! Det tog lixom slut där i slutet av 90-talet.

I hate to admit it...

...men det är fan billigt att handla på Lidl.
Nu har jag varit o köpt en tvåveckorsranson av kvarg, dvs 500 gram/dag, jag har köpt 6 kg kvarg för 142 kr. Om jag hade köpt den från Arla istället så hade det kostat mig 285 kr. Ungefär. Det är ju faktiskt dubbelt så mkt!

Sen har jag köpt 4 kg svensk kycklingfilé från Mörbylånga (Öland! Woho! Guldfågeln is the shit!) för 59,90 kg, sorry alltså Hemköp o ICA, men det kan ni inte konkurrera med... jag räknade lite snabbt att det var 10 kycklingfiléer i varje påse vilket ger ett styckepris på 10,9kr... det är faktiskt riktigt billigt.

Jag förstår argumenten till varför man inte ska handla på Lidl, det är mkt som transporteras långt och det är inte så miljövänligt, det är inte heller alltid närproducerade varor eller ens svenska varor. Men om man håller sig till att köpa svenska produkter så är det väl inte helt hemskt att handla där, okey, kvargen är inte från Sverige, men! Jag måste faktiskt säga att den här kvargen är ett strå vassare än Kesella. Kesellan är lite lätt i konsistensen och lite syrligare i smaken, den här är mkt mjukare och trevligare. Jag gillar den här bättre.

Men jag gillar inte Lidl som koncept, och jag gillar inte att butikerna är så ofräscha... men om man bortser från det och allt jävla tjafs som dom saluför där, då kan man nog handla valda varor där, om man ändå har vägarna förbi. Skulle inte åka en omväg för att ta mig dit för att bara köpa en vara, nej det skulle jag inte.

Eurovision Song Contest - "gayvärldens" religiösa högtid

Ja, nu har den varit igång ett tag, den religiösa högtiden inom den sk gayvärlden som vanligt folk känner som Eurovision Song Contest. Aldrig annars på året skrivs det så många spaltmetrar om denna festival som det gör nu. Folk har fester i ESC-anda och spökar ut sig därefter.
För vanliga Svenssons är det ett tillfälle att sitta i soffan och käka chips o kolla på halvdan underhållning som har bytt ut den vanliga monotona lördagsunderhållningen i tv-soffan.
För "gayvärlden" är det julafton, eller liknande stora högtid. Det pyntas, det pratas, det diskuteras kostymer och utföranden. Och som vanligt - alla har sina favoriter som man håller på stenhårt. Allt detta uppbackad av svensk media som ser ESC som en guldkalv - det är ännu ett tillfälle att få mjölka den rosa kossan på lite mer rosa pengar. Gaypengar. För det är där pengarna finns... tydligen.
Själv så fascineras jag ofta av de här stereotyperna som förväntas finnas inom alla sk "världar", Svensson ska ha villa volvo o vovve, mediamänniskor kör SAAB, gaypar har superstylade lägenheter och bor i innerstaden och dricker champagne till frukost och älskar allt som heter schlager, melodifestival och eurovision att göra, och pensionärer åker på dagskryssningar till Mariehamn och smugglar sprit o cigaretter. För så ser ju verkligen verkligheten ut eller hur? Nja... kanske inte riktigt va.
Men Eurovision, där började vi och där ska vi sluta, det som är mest fascinerande varje år är att oavsett vilken låt som Sverige skickar - så kommer vi vinna! Alltid! Det slår aldrig fel. Googla lite på sveriges chanser i ESC eller läs aftonbladet - jag lovar att det står att ikväll kommer den anonymaste av alla anonyma svenska teveshopsprodukter som Bert Karlsson et al har producerat under åren (jag minns inte ens vad hon heter än mindre minns jag hur låten faktiskt låter... vilket inte kan vara ett bra tecken?) gå vidare till final. Och kamma hem hela grejen! Lätt! Absolut! Det är ingen tvekan om saken.
Hallå? Är det nån som ens har hört låten och sett vilken typ av bidrag det är som brukar slå störst? Det är ju knappast balladerna... för så mkt minns jag, det är en ballad vi har skickat. Nån tanig liten kvinna. Urfjantig intetsägande låt... Nej jag måste ju säga att jag ser fram emot att Sverige inte kommer gå vidare. För det kommer vi inte göra, och vad står det då på löpet imogron "katastrof, menlös schlagerprodukt i tårar efter att ha placerats sist" eller så skyller man på att resten av startfältet var för starkt... vilket knappast är ett hållbart argument... faktiskt.
Men vi får se... den som lever får se, och tills imorgon är jag nog iallafall med i leken.

En bra chef...?

Jag har haft förmånen(?) att under min karriär komma i kontakt med både bra och dåliga chefer. Dessutom har jag vid två tillfällen själv varit chef; det ska väl tilläggas med varierande resultat.
Det gör iallafall att jag känner att jag har erfarenhet nog att uttala mig om vad som är en bra chef och vad som inte är det.
Recept på en bra chef är någon som inte mikrostyr allting, och som har en bra attityd till sin personal. Men som ändå sätter ner foten ibland och visar att det är han/hon som är chef.
Det finns ju lite olika typer av chefer, helt klart, de som är naturliga ledare och de som eftersträvar att vara det, de som är väldigt auktoritära och de som är lite mjukare i sin ledarstil. Allting har ju sin plats, och beroende på vilken situationen chefen sätts inför så ställs det olika krav på hur man ska vara som person.
I en organisation i uppror, eller som ställs inför omorganisation kan det vara ett krav att chefen skall vara mer auktoritär och verkligen gå in och styra, visa gruppen var den är påväg och vad som är målet.
I en redan fungerande organisation kan chefens roll vara att förvalta och utveckla. Sen är det förstås lite också upp till vilken typ av organisation och storlek på organisation man skall styra.
Jag ställs i dagsläget inför en chef som inte är bra. Faktiskt. Rent ut sagt skulle jag säga att han saknar flera av de kvalitéer som krävs av en ny chef. Han saknar empati, han saknar självinsikt och han saknar helt förmågan att kommunicera med sin arbetsgrupp. Efter en månad på positionen och när personen under lite drygt ett halvår har gått ett managementprogram för att lära sig bli chef så förväntar iallafall jag mig att personen ska kunna ta diskussioner med sin personal på ett professionellt sätt, man kan nå fram till ett resultat i en diskussion och få sin vilja fram utan att höja rösten.
En annan sak som en bra chef aldrig gör är att kritisera en underställd inför andra kollegor. Det gör man i enskilt.
Men det har inte han fattat.

"we believe you are a wasted talent..."

mmmm det är vad en vän till mig sa inatt, nog för att han var berusad, men jag tror han har rätt. Antingen vill du göra något med ditt liv eller så vill du vara hemmafru, vilket är det? var också en fråga - hemmafru blev svaret. Faktiskt. Det är det enda jag vill med mitt liv... vara hemmafru. Jag tror det är mitt kall...

Skär i kalendern...

Ja, ibland måste man skära i kalendern. För att få tid för sig själv och det som är viktigt just nu. Just nu är min diet viktig. Min träning är viktig. Och mitt välbefinnande. Samtidigt är det viktigt för mig att få känna mig tillfreds med den tillvaro jag har. Och detta inkluderar inte arbete. Jag är sjukligt trött på mitt arbete just nu, eller kanske inte så mycket arbetet i sig som jag är trött på de omorganisationer som har kommit till. Hela anledningen till att jag uppskattade mitt arbete tidigare var att jag hade fantastiska kollegor och vi hade en fantastisk sammanhållning på arbetsplatsen. Men nu - nu är det ingen sammanhållning längre. Är det någon som har tänkt på vad detta gör för arbetsmoralen? Jag vet, de nya ansvarspersonerna gör sitt bästa för att göra ett bra jobb, och det gör dom antagligen. Men det känns så långt ifrån inkluderande som man kan komma. Och allt det här gör att jag försöker spendera så lite tid som möjligt där, jag håller mig så långt bort ifrån arbetet som möjligt. Jag gör det jag ska - och sen drar jag. Det är en stor skillnad mot hur det var tidigare när jag kunde åka till arbetet några timmar innan jag ens började jobba för att umgås med mina kollegor och när man typ aldrig kom därifrån. Nu är det mer så, när sista mötet för dagen har gått, då piper jag ut snabbare än en avlöning. Det känns not okey lixom.

När slutar man vara kille? och ung?

Jag spenderar som bekant lite för mycket tid på olika sociala nätverkssajter och springer över de mest fascinerande och skrämmande exempel på folk utan självkritik, självinsikt eller bara omdöme.
Det här skulle kunna fylla ett helt inlägg på flera sidor om vad jag varit med om under åren på nätet, men det som fascinerar mig mest är - När slutar man vara kille? och när slutar man klassas som ung?


Okey, man behöver ju inte gå över en viss ålder och sen helt plötsligt vara gammal, det är ju väldigt relativa begrepp det där med att vara ung och gammal. En del hävdar att man är så ung som man känner sig (folk med åldersnojja?) eller att ålder bara är en siffra... men nu senast såg jag en man vars nickname är "young kille" och sen är han 41 år gammal. Då känner jag att, nja, alltså, i mina ögon så är du nog inte så ung längre, kille är okey, även om jag kanske tycker att när man passerat en viss ålder borde referera till sig själv som en man och inte kille, men det är väl upp till var och en. Men ung, nej. Det är du nog inte. Och nu säger jag ju förstås inte att vara gammal/äldre skulle vara något problem eller lägger någon negativ värdering i det här, men jag tycker bara att på en sajt där majoriteten av medlemmarna är mer 20-25 än 40-50 så är man nog inte att klassas som ung.

Men jag kanske har helt fel.

Det som fascinerar mig är iallafall folks desperation över att bli äldre, är det verkligen så farligt? Jag känner mig t.ex. mycket mer tillfreds med migsjälv nu idag än vad jag gjorde för 5 år sen? Och jag ser betydligt bättre ut. Så antingen har tiden varit snäll mot mig, eller så har jag bara kommit tillfreds med min åldringsprocess. Jag tror de flesta innerst inne tycker det är rätt skönt att åldras, det är ju en naturlig del av vårt liv.

Så min frågeställning kvarstår, när slutar man vara kille och när slutar man; av samhället, klassas som ung?


Oroande tankar...

...lite som när Carrie; min ofrivilliga kvinnliga motsvarighet, inser att hon måste ta bussen för att spara ihop pengar för att kunna köpa ut sin lägenhet, så känner jag mig smått oroad över hur vissa saker ska sluta med arbetet.
Jag är dock precis som Carrie inte en person som varken åker buss eller handlar i billiga butiker. No way. Nej det är så inte jag.
Även om jag idag faktiskt har varit på studiebesök på Lidl. Okey, jag är antagligen inte så smart som åker en extra omväg för att komma till en Lidl, handla billig kvarg där, och sen åker till ytterligare en butik för att köpa vaniljpulver (som dom förstås inte har på Lidl, den butiken verkar ha specialiserat sig på att ha de mest onyttiga man kan tänka sig, bara en massa chips, godis och kakor), för att sen åka till ytterligare en butik och köpa krossade tomater och toalettpapper (för det glömde jag förstås bort i den andra butiken jag var inne i).
Så kontentan av hela min lilla utflykt förutom att det tog mer tid än om jag skulle stannat vid min vanliga butik på vägen hem, är att den här billiga kvargen som jag införskaffade för 11 kr/500 gram, är att kvargen som skulle vara billig - den blev dyr. Om man slår ut kostnaden för resan. Men nu är jag ju inte en sån som faktiskt håller koll på sånt och egentligen så bryr jag mig inte heller. Men jag har, iof påtvingat, börjat återvinna. Och det är ju bra. För miljön... eller?

USA håller på att bli drogliberalt

Yes, idag kan vi läsa i Dagens Nyheter att det snart är legalt att köpa cannabis i Washington - för medicinska syften ofcourse. Drogliberalerna jublar och skribenten är noga med att poängtera att det inte kommer bli tal om coffeshops som i Amsterdam eller i Kalifornien. Men jag kan inte låta bli att tvivla. Eller kanske inte tvivla, men ifrågasätta det här. Jag vet, jag vet, hade alkohol blivit uppfunnet idag så hade det också klassats som en drog. Och jag vet, jag vet, det finns flera studier (dock kan jag inte referera till dem) som visar på att cannabis inte är den farligaste drogen. Allt det här har jag blivit matad med, informera om, upplyst om. Alkohol kostar dessutom den svenska staten x-antal miljoner kronor om året för att ta hand om de som missbrukar. Okey. I get it. Alkohol är farligt, vi har förstått det nu. Men poängen blir ändå, hur farligt och vilka skador skulle vi se på befolkningen om vi hade ett drogliberalt samhälle där vi tillät folk att röka på cannabis på caféer eller hemma..? Det finns väl egentligen två sidor av samma mynt här, antingen så tillåter vi alla droger eller så förbjuder vi allt; alkohol inkluderat, eller så fortsätter vi att ha det som vi har det nu. Och jag tror nog att det är bäst så.
Den svenska mentaliteten kring hur man konsumerar alkohol är grundat i ett förmyndarsamhälle där den äldre generationen växt upp med notböcker; böcker som talade om hur mycket sprit du fick köpa, ett kontrollsamhälle. Och ju mer kontroll - desto roligare blir det att konsumera det som är "farligt" och förbjudet. Skulle det kanske bli samma sak med cannabis? eller är det kanske redan så, att det är roligt för att det är förbjudet? Antagligen så är det så.Alkohol per definition är en drog, ja, det kan jag hålla med om, kaffe är en drog, socker är en drog, vart ska vi dra gränsen? Gränsen måste dras någonstans eller hur? Ska vi förbjuda allting som kan skapa ett beroende eller ska vi tillåta vissa saker och utesluta andra? Ja. Det ska vi faktiskt. För gör vi inte det, så kommer det snart komma de som hävdar att heroin är ju faktiskt inte farligt, så det borde vi också tillåta. And God knows here this is going to end. Jag ser ju förstås att min logik brister här, att jag talar emot mig själv, och jag kan höra drogliberalernas motargument medan jag snabbt knappar ner mina åsikter på tangentbordet - men jag kan ändå inte låta bli att tycka att rättfärdiga användningen av droger inte är rätt väg att gå. Om det nu är så att vi har ett så stort problem med folk som överkonsumerar alkohol i det här landet, och att det kostar oss så mycket pengar att reparera skadorna - varför ser vi då inte till att ta tag i det problemet och få folk att få en mycket hälsosammare inställning till alkohol? Minska en kostnad, ta hand om ett problem. Istället för att öka på problemet genom att propagera för att vi ska bli mer liberala och rättfärdiga något - som vi inte vet vilka effekter det skulle få? Jag tror faktiskt inte jag skulle vilja vara en del av ett samhälle där det är okey att berusa sig på droger. Sen må jag kallas enkelspårig och kanske inte är helt objektiv - men det är min åsikt och den står jag för.

det underbara med sommar...

Jag kom precis på vad det är som är så underbart med sommar! Det är inte bara värmen, solen och att folk lever upp i den gråa tråkiga staden. Nej. Det är alla dofter! Det är dofter från blommor, det är dofter från uteserveringar, det är dofter från nyklippt gräs. Det är doften av nystekt hud i solen. Jag må vara konstig, men jag älskar doften av nysolad hud, iallafall på migsjälv. Det är något underbart med det... man ligger i solen o känner hur man får livet åter, man återföds - och så doftar man gott, lite lagom stekt hud... Det är underbart mina vänner.

En bit utanför the City

Det är något magiskt med att vakna upp en lördagsmorgon när solen skiner på en klarblå himmel och fåglarna kvittrar utanför fönstret. Antingen är det ett tecken på att man håller på att bli äldre när man uppskattar, eller ens uppmärksammar detta, eller så är det bara en viss typ av sinnestämning som gör det.
Att sätta sig ute med en kopp kaffe och bara insupa morgonsolen, att lyssna på fåglarna och filosofera över dagens aktiviteter, eller avsaknaden av dessa samtidigt som man bläddrar igenom morgontidningen är helt underbart.

Och sen händer det. Grannarna vaknar till liv. Dessa grannar! Med sina elektriska verktyg! Man skulle kunna tro att i ett modernt villaområde råder det en tävlan mellan de boende om hur många olika motordrivna trädgårdsverktyg man kan ha. Det är lövblåsar, gräsklippare, trädgårdskvarnar, högtryckstvättar, borrmaskiner och centraldammsugare, alla ska tävla om vem som kan låta mest.


Så, efter ett tag så hör man inte fåglarna längre och småstaden i staden har vaknat till liv.... Godmorgon världen.


Behöver komma bort lite...

...jag känner att jag verkligen måste komma bort lite ifrån staden lite. Det är kanske lite konstigt med tanke på att bloggen heter Jay and The City, men ibland så måste man ta en liten semester ifrån the City också.
Undrar var jag ska åka, och hur och med vem. Jag känner att ju fler personer jag försöker involvera i mina planer, desto mindre spontan kan jag vara... så *hm* Måste stryka några dagar i kalendern och bara dra helt enkelt?

 

Fick ett sms från SAS om att jag får dubbla bonusen på allt jag handlar i helgen, funderar på om det är det perfekta tillfället att köpa den där väskan jag vill ha? Äkta Carrie att shoppa bort tristessen lixom.

 


down the drain Mona (S)halin..!

Vaknade av de mest positiva nyheter man kan tänka sig, nämligen den här artikeln i Svenska Dagbladet http://www.svd.se/nyheter/inrikes/grekisk-kris-kan-gynna-alliansen_4690299.svd
Jag tror nog inte det finns ett bättre sätt att starta en trevlig söndagsmorgon än det där, jag visste väl att det skulle komma något positivt av att det var kris i Grekland. Om det kan vara en fördel för vårt svenska val - keep up the good work Greece säger jag! Hjälp oss bli av med socialisttanten en gång för alla så hon kan få krypa tillbaka från den hålan hon kom o tycka det är sexigt att betala skatt där.
Jag tror jag ska buda över en Toblerone till henne bara som en påminnelse om att hon aldrig kommer slippa ifrån det där. Vad hon än säger, så kommer det alltid finnas i folks minnen. Och det är inte så bra för en aspirerande statsminister att vara känd som "den som får alla uppdrag som ingen annan vill ha" eller "den som blev partiledare när det inte fanns något alternativ" eller "den som gärna betalar sina privata inköp med skattebetalarnas pengar".
Nog för att hennes lön är statligt finansierad o på så sätt är det vi som skattebetalare som står för notan (alldeles för mkt per månad dessutom!) men bara för det så betyder det inte att Mona har unlimited access till regeringens kreditkort för att shoppa på eget bevåg. Men det har hon inte fattat. Typiskt socialdemokrater... Det handlar inte om resursfördelning från de "fattiga" till de "rika" utan från stadsskulden till "den som behöver det med, dvs jag som stackars socialdemokratisk ledare som tjänar över 100 000 kr i månaden".
Vad säger förresten de lågavlönade LO-medlemmarna om detta? Att (S) ledare tjänar över 100 000 kr i månaden?
Leva som man lär kanske Mona Sahlin? Nej, det har hon aldrig fattat vad det är.
Någongång ska jag presentera ett räkneexempel på hur de nya skatterna från skuggbudgeten slår på Monas lön kontra nån som tjänar 13 000 kr i månaden.
Men nu ska jag njuta av den här underbara morgonen och åka o kolla på lägenheter! För det är ännu en bra sak med krisen i Grekland - lägenhetsmarknaden är inte så bra - för den som ska sälja ;)

Oppositionellt bullshit

Jag sitter här i solen och försöker att inte tänka så mycket på politik. Men jag kan bara inte låta bli! Jag har ju verkligen lovat mig själv att inte vara för politisk, för det intresserar mig egentligen inte speciellt mycket. Men när jag tänker på Socialdemokraterna och de förtappade själar som röstar på detta parti så blir jag bara arg.
Jag såg ett inslag i något av våra nyhetsmagasin här i veckan där vanliga människor blev tillfrågade om dom hade sett en debatt mellan Statsministern och oppositionens frontfigur skatan Mona Sahlin. Och av de tillfrågade så var det bara en(!) person som tyckte att Sahlin gjort bra ifrån sig, med motiveringen att "hon talade bra och tydligt". Idioti. Men det är väl så det är, folk är i allmänhet förtappade och förmossade i huvudet och har ingen förmåga att tänka själva. Så man lyssnar på en kvinna som av den största tur någonsin lyckats nagla sig fast vid ett av Sveriges äldsta politiska partier.
Jag hoppas att den svenska befolkningen som ens överväger att rösta på (S) tänker om och faktiskt lyssnar på vad det är dom säger. Skattehöjning för dom som inte är med i a-kassan, ursäkta? men har vi inte fri vilja i det här landet eller har jag missat något? Nu hör jag väl till dom som tycker att man faktiskt kan vara med i a-kassan (dock fattar jag fortfarande inte varför jag är medlem i facket; dom gör ingenting för mig) men jag tycker att varje person får välja själv om dom vill vara med i a-kassan eller inte. Det här är inte bara en fråga om vilket politiskt block man väljer att tillhöra, det handlar inte heller om vilken lönenivå man ligger på. Det slår minst lika hårt, om inte hårdare mot dom som faktiskt ligger på lägre lönenivåer.
Men det som är mest intressant är att man med det här vill tvinga in folk i a-kassan; för att finansiera vad undrar man då, ja det kan dom ju inte riktigt svara på antar jag, som vanligt.
Men jag tänker lite såhär också, om man nu har ett jobb, och har haft ett jobb i 25 år på samma arbetsplats, oavsett än en gång vilken typ av jobb det är, så behöver man väl knappast vara med i a-kassan för att man "kanske" kommer bli av med jobbet? Retorisk fråga.
Jag såg dessutom en intressant insändare i Dagens Nyheter idag, "Rutavdrag bättre än järnvägsprojekt"; med motiveringen att det är bättre att skapa 11 000 nya jobb, där svarta pengar blir vita pengar (och för den som inte fattar det, genererar intäkter till staten!) och en enklare vardag för folk, än järnvägsprojekt för miljarder som ger ökade statsutgifter och som kommer spä på statsskulden och belasta gemene man.
Välfärd före allt verkar vara (S) motto, det är ju iof ingenting nytt, men till vilket pris... Jag är helt klart för välfärden, men låt oss bygga den med sunda statsfinanser istället för att missköta vårt land så som skulle hända om skatan Sahlin fick ta över rodret. Hon skulle styra oss käpprätt ner i helvettet, fine Sahlin om du vill styra dina egna finanser dit med parkeringsböter, obetalda skatter och obetalda tv-licenser, man håll dig för fan borta från Sverige! Det är fler som bor i det här landet än bara du.

And the start of something new...

...jag ger mig än en gång in i att blogga nu då. Får se hur många som får läsa det här eller om vi bara ska hålla det till mig. Mitt utrymme på nätet - ännu en gång.

RSS 2.0