down the drain Mona (S)halin..!

Vaknade av de mest positiva nyheter man kan tänka sig, nämligen den här artikeln i Svenska Dagbladet http://www.svd.se/nyheter/inrikes/grekisk-kris-kan-gynna-alliansen_4690299.svd
Jag tror nog inte det finns ett bättre sätt att starta en trevlig söndagsmorgon än det där, jag visste väl att det skulle komma något positivt av att det var kris i Grekland. Om det kan vara en fördel för vårt svenska val - keep up the good work Greece säger jag! Hjälp oss bli av med socialisttanten en gång för alla så hon kan få krypa tillbaka från den hålan hon kom o tycka det är sexigt att betala skatt där.
Jag tror jag ska buda över en Toblerone till henne bara som en påminnelse om att hon aldrig kommer slippa ifrån det där. Vad hon än säger, så kommer det alltid finnas i folks minnen. Och det är inte så bra för en aspirerande statsminister att vara känd som "den som får alla uppdrag som ingen annan vill ha" eller "den som blev partiledare när det inte fanns något alternativ" eller "den som gärna betalar sina privata inköp med skattebetalarnas pengar".
Nog för att hennes lön är statligt finansierad o på så sätt är det vi som skattebetalare som står för notan (alldeles för mkt per månad dessutom!) men bara för det så betyder det inte att Mona har unlimited access till regeringens kreditkort för att shoppa på eget bevåg. Men det har hon inte fattat. Typiskt socialdemokrater... Det handlar inte om resursfördelning från de "fattiga" till de "rika" utan från stadsskulden till "den som behöver det med, dvs jag som stackars socialdemokratisk ledare som tjänar över 100 000 kr i månaden".
Vad säger förresten de lågavlönade LO-medlemmarna om detta? Att (S) ledare tjänar över 100 000 kr i månaden?
Leva som man lär kanske Mona Sahlin? Nej, det har hon aldrig fattat vad det är.
Någongång ska jag presentera ett räkneexempel på hur de nya skatterna från skuggbudgeten slår på Monas lön kontra nån som tjänar 13 000 kr i månaden.
Men nu ska jag njuta av den här underbara morgonen och åka o kolla på lägenheter! För det är ännu en bra sak med krisen i Grekland - lägenhetsmarknaden är inte så bra - för den som ska sälja ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0