Oroande tankar...

...lite som när Carrie; min ofrivilliga kvinnliga motsvarighet, inser att hon måste ta bussen för att spara ihop pengar för att kunna köpa ut sin lägenhet, så känner jag mig smått oroad över hur vissa saker ska sluta med arbetet.
Jag är dock precis som Carrie inte en person som varken åker buss eller handlar i billiga butiker. No way. Nej det är så inte jag.
Även om jag idag faktiskt har varit på studiebesök på Lidl. Okey, jag är antagligen inte så smart som åker en extra omväg för att komma till en Lidl, handla billig kvarg där, och sen åker till ytterligare en butik för att köpa vaniljpulver (som dom förstås inte har på Lidl, den butiken verkar ha specialiserat sig på att ha de mest onyttiga man kan tänka sig, bara en massa chips, godis och kakor), för att sen åka till ytterligare en butik och köpa krossade tomater och toalettpapper (för det glömde jag förstås bort i den andra butiken jag var inne i).
Så kontentan av hela min lilla utflykt förutom att det tog mer tid än om jag skulle stannat vid min vanliga butik på vägen hem, är att den här billiga kvargen som jag införskaffade för 11 kr/500 gram, är att kvargen som skulle vara billig - den blev dyr. Om man slår ut kostnaden för resan. Men nu är jag ju inte en sån som faktiskt håller koll på sånt och egentligen så bryr jag mig inte heller. Men jag har, iof påtvingat, börjat återvinna. Och det är ju bra. För miljön... eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0